duminică, 12 iunie 2011

Ce trebuie sa contina un site

Daca ai ajuns sa citesti acest post inseamna ca doresti sa faci bani usor si simplu. Ei bine prietene tin sa te anunt ca butonul rosu nu exista.
Pentru a face cu adevarat bani pe internet este nevoie de munca.

Acum sa nu intelegem munca fizica, avem nevoie de cunostinte sau de o pasiune pe care o putem transfotma in banii.


Ca sa putem incepe mica noastra afacere online avem nevoie de un site.

1.Site-urile sunt compuse din 3 lucruri:

- domeniu
- hosting
- site-ul propriu-zis

Sunt destule firme daca putem sa le numim asa pe internet care ne ofera tot ce avem nevoie sa realizam un site fara cunostinte de programare. Ei ofera cateva servicii si produc profituri imense.

2.Nisa 
 
Nisa sau tipul de site, dar trebuie sa tinem cont si de clasa sociala. Poate fi de la un site de muzica, filme, poze, socializare, servere de joc, programe.

Exemplu : Realizam un blog foarte simplu cam ca acesta dar nisa de activitate poze. O sa avem nevoie de un aparat foto bunicel si de putina pasiune. Si vom fotografia de la scoarta de pom pana la pietrisi.... sunt atatia care au nevoie in design de fel de fel de poze.

3.Rating

Cel mai important este ratingul, daca avem utilizatori o sa avem si bani nimic mai simplu.
Pentru a urca in paginile de la google cat mai sus, avem si noi nevoie la randul nostru de publicitate.
Dar o vom face gratis.

Backlink este linkul tau postat pe alt site. Asa ca o sa postam comenarii pe tot felul de bloguri cu linkul nostru forumuri, site-uri de anunturi si multe altele.. dar trebuie sa avem grija sa avem si permisiunea de a ne face reclama. Pe multe dintre bloguri este destul de simplu deoarece la un comentariu poti sa precizezi si linkul tau.
Mai sunt si PTC dar va trebuie sa investesti bani sau prea mult timp pentru a strange ceva centi sau schimbul de linkuri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .