vineri, 24 iunie 2011

Banner Exchange, trafic, bani pe net


Cum sa construiesti trafic folosind Banner Exchange?



Pagina aceasta iti va arata cum sa incepi sa produci trafic cu ajutorul unui Banner Exchange complet GRATUIT! In timp ce multe site-uri primesc o mica crestere a traficului din partea unui Banner Exchange, este posibil ca acesta sa fie mai mare decat in cazul motoarelor de cautare.

Ce este un Banner Exchange?

Un asemenea serviciu intermediaza intre proprietarii multor site-uri afisarea pe baze de reciprocitate a bannerelor acestora. Un Banner Exchange va plasa in mod aleator bannerul tau pe o pagina a unui alt site membru al aceluiasi serviciu. In schimb pentru acest beneficiu va trebui sa afisezi bannerul serviciului in site-ul tau. Unele servicii au o rata de afisare a bannerului tau de 2:1 (pentru doua bannere ce se afiseaza in site-ul tau, bannerul tau este afisat o singura data), in timp ce exista servicii chiar si cu o rata de 1:1.

Ce face ca aceste servicii sa fie atractive este posibilitatea ca site-ul tau sa inceapa sa primeasca trafic din partea lor imediat. De asemenea este atractiv faptul ca de detaliile referitoare la urmarirea numarului de afisari ale diverselor bannere se ocupa acelasi serviciu.

Cum sa produci mult trafic din partea lor?

Acesta este punctul in care multi oameni se opresc. Participa la un singur Banner Exchange. Creaza un banner frumos. Si apoi asteapta traficul. Sa faci doar atat este bine, dar nu va produce niciodata o multime de vizitatori. De exemplu, chiar daca ai un banner extraordinar si care aduce un vizitator la fiecare 10 afisari, totusi ai 1/10 din totalul traficului tau. Si nu este de ajuns. Pentru a produce mult mai multi vizitatori, trebuie sa te gandesti putin...

Iata secretul: participa la mai multe servicii Banner Exchange si in special la acelea care iti dau credit cand alti oameni participa la Banner Exchange plecand de la site-ul tau.

Cele mai multe servicii de acest fel iti dau un credit de 10% din bannerele afisate de acesti oameni.. Deci, cand cineva care are 1.000 de vizitatori pe zi participa la un asemenea Banner Exchange plecand din pagina mea, voi primi credit pentru 100 de vizualizari pe zi ale bannerului meu... Si totul in mod automat!

Site-rile pe care le incerc si sunt multumit de ele:

Trafic nelimitat.







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .