miercuri, 7 decembrie 2011

Bani online la Ruletă

Incaseaza-ti primii €500 in primele 2 ore!

Buna si felicitari pentru ca ati ajuns aici. Am sa va dezvalui un sistem secret care genereaza bani.
Totul a inceput cand m-am decis sa renunt la slujba pe care o aveam. Nu mai puteam munci 9-10 ore in fiecare zi. Ma confruntam cu aceeasi slujba plictisitoare in fiecare zi,citind aceleasi memouri, discutand aceleasi lucruri cu colegii mei. Simteam ca daca nu schimbam ceva in curand, innebuneam. Ceea ce nu stiam era ce urma sa fac .Cum aveam sa-mi castig existenta? Trebuia sa vin cu un plan bine organizat. Atunci a fost momentul in care am dat peste acest sistem de imbogatire ce a fost dezvoltat de un tanar absolvent de la Universitatea Cornell. Acest sistem este garantat sa functioneze si este legal.

Zilele astea lucrez oriunde intre 2-4 ore pe zi in noul meu apartament din centrul Parisului. Exact,astazi, ca un om bogat ce sunt, imi permit sa-mi urmez visele, sunt propriul meu sef si nu trebuie sa raspund in fata nimanui !Folosind acest sistem demonstrat castig €500-€1000 pe zi muncind doar 2-4 ore pe zi! Acum pot sta linistit si sa ma bucur de restul vietii.




Care sunt criteriile unui sistem bun de facut bani?

Legal - Nu ma voi ocupa de nimic din ceea ce nu intalneste aceasta cerinta
Realizabil - Oricine poate sa o faca,nu e nici un truc, e usor de obtinut si mentinut, durabil
Rapid & Usor - Un minim timp de investit
Sistem de Produs Bani - Demonstrat ca functioneaza, generand un flux de numerar substantial

Iata cum functioneaza:

Pariind pe o anumita culoare la Ruleta Europeana, ai sub 50 procente de castig de fiecare data cand invarti roata. Daca repeti aceeasi negru sau roşu pariezi din nou si din nou, atunci ai practic o probabilitate de 100% de a castiga intr-un anumit moment. Daca o sa folosesti tehnica mea de pariere atunci vei castiga mai mult decat vei pierde, ceea ce inseamna ca in cele din urma o sa ajungi in top. E garantat ca functioneaza!
Cum faci bani?

Ideea principala a acestui sistem este ca vei castiga suficient sa-ti acoperi pierderile din pariurile antecedente, astfel ajungi in top si eventual castigi bani. De fiecare data cand pierzi un pariu, doar dubleaza pariul si pariaza din nou. Continua sa faci asta pana vei castiga. Cum am spus mai inainte exista o sansa de 100% ca vei cadea la un moment dat pe culoarea corecta. Odata ce faci asta esti din nou in top. Joaca tot asa si vei castiga banii inapoi de fiecare data.

Asigura-te sa joci in acelasi fel negru sau roşu sa pariezi din nou si din nou si nu uita sa-ti dublezi pariul daca pierzi runda precedenta, ceea ce iti acopera pierderile si un plus, pana castigi. Acesta este un fapt matematic ca o sa castigi bani. Iata un exemplu ce va ilustra in mod clar ceea ce spun.
Exemplu:
Prima data cand invarti- Incepi cu €1 pariat pe negru dar mingea cade pe roşu insemnand ca ai pierdut €1.
A doua oara cand invarti –Iti dublezi pariul cu €2 pe negru, mingea cade pe roşu insemnand ca ai pierdut €2, Ceea ce face in total o pierdere de €3.
A treia oara cand invarti –Acum dubleaza la €4 pe negru si bila cade pe roşu insemnand ca ai pierdut acum €4, deci €7 pierduti in total.
A patra oara cand invarti iti dublezi pariul la €8 pe negru si bila cade pe negru astfel castigand €8.
Ai castigat €8 dupa ce ai pierdut €7, deci acum castigul tau este exact de €1

In exemplul acesta ai pierdut €7 dar ai reusit sa castigi €8, Ar trebui acum sa repeti procedura pariind €1 din nou.
Este un fapt matematic, ca nu conteaza cat timp continui sa pariezi in acest fel deoarece vei ajunge in top, folosind aceasta tehnica.


Acum şi părerea mea.

Nu dăm sursa deoarece găseşti pe multe site-uri această tehnică.
Oare proprietarii site-urilor de acest gen, chiar aplică această metodă? Ce credeţi?

După părerea mea nu prea. SIGUR NU. Să fim serioşi cât ar trebui să joci pentru a-ţi asigura independenţa financiară aşa cum precizează ei. Locuiesc în Franţa conduc BMW ultimul tip mănânc doar la restaurant si alte bălării de genul.
Dar atunci cum câştigă banii? Ar trebui să existe o metodă, totuşi este un anunţ sponsorizat.
Dacă analizăm puţin conţinutul vedem recomandarea anumitor Cazinouri online. Ar trebui să intervină şi un semn de întrebare. De ce doar acestea?



Poate au securitatea slabă sau doar aici poţi aplica strategia. Cam aşa gândeşti prima dată.
Dar gândeşti prost. Cazinourile recomandate au sistem de afiliere. Cu un câstig de până la 40 % din suma depusă de voi. Ooo aşa afacere DA. Pentru ei este profitabil, mai rău pentru tine care pierzi banii.
Nu zic 100% că nu merge această strategie. Eu am încercat pe un cont demo şi poţi paria de 10 ori pe roşu şi de atâtea ori să cadă negru . Partea proastă vine în momentul când eşti limitat la 50 euro pariul.
1 2 4 8 16 32 64 ai pariat de 7 ori şi nu ai prins culoarea care trebuie eşti teminat. Există şanse ca pe unele Cazinouri online să nu ai limită. Alegerea depinde de tine!!! 


Informaţia de mai sus are aspect informativ şi va trebui tratată ca atare. Nu oblig pe nimeni să aplice ceea ce este prezentat în textul anterior.
Aştept comentarii.

10 comentarii:

  1. Pai chiar ai dreptate, nu mai stiu de cine se zicea la TV la un program de sport ca un jucator suspendat la un momendat de la o echipa timp de nu stiu cat, s-a asezat frumos in fata calculatorului si a inceput sa joace la ruleta, poker si alte pariuri online, gen cazinouri. Ghici ce, a pierdut cateva mii de euro :) Poate ca el isi permitea, din cauza salariului la acea echipa, dar noi nu. Concluzia e alta, nu jucati in Cazinouri online.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu mule persoane care au incercat asa ceva si nu a tinut :)

    RăspundețiȘtergere
  3. E greu sa faci bani la ruleta. Iti trebuie noroc mare ca daca ar fi un sistem sa facem bani cineva ar deveni cel mai bogat om de pe Pamant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu exista un sistem in totalitate bun pentru asa ceva.Exista probabilitati mari, calcule dar..s-au gandit ei la toate pentru ca daca nu ieseau pe un profit destul de bun inchideau site-ul...
    Citeste mai multe moduri in care poti castiga Bani online.succes cu blogul

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ar fi asa usor BMW X5 ar fi masina nationala :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Vrei sa faci cu adevarat bani pe internet?
    Te invat pas cu pas aici :  http://cumsafacibanipeinternetrapid.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. MAI EXISTA O AFACERE REALA SI FOARTE PROFITABILA DIN CARE PUTETI CASTIGA, INSA PENTRU ASTA E NEVOIE DE INVESTITIE, DAR NU OBLIGATORIE (VETI VEDEA), DETALII PE:
    http://uinvest-romania.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Faci bani usor..doar primind sms-uri.
    Bonus de bun venit
    Este un bonus de 200 de unitati de credit (echivalent cu 2 EUR) direct in contul tau de plati din vivaSMS. Este felul nostru de a-ti spune 'Bun venit!
    Bonus de recomandare
    Pentru fiecare noua inregistrare valida in echipa ta primesti un bonus de 10 unitati de credit (= 10 eurocenti), valabil numai pentru primul nivel de recomandare
    Credite pentru SMS primite de mine
    Pentru fiecare SMS promotional pe care il vei primi de la vivaSMS contul tau va fi creditat cu 3 unitati de credit (= 3 eurocenti)
    Credite pentru SMS primite de echipa mea
    Pentru fiecare SMS promotional trimis in grupul tau de prieteni, pe 5 niveluri, tu primesti cate 1 unitate de credit (= 1 eurocent)

    Aici va puteti inscrie: http://www.vivasms.ro/h/ffe012a343

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .