marți, 28 iunie 2011

De ce nu facem bani??

- 3 comentarii

De ce nu pot face si eu bani cum fac altii? 


Aud des intrebarea asta, cateodata ma intreb singur cum altii pot si eu nu?

Daca stam sa ne gandim este destul de simplu.

- nu riscam niciodata
- daca am riscat o data si am esuat, renuntam
- respectam prea mult regulile
- ne este frica "de ce ar spune altii"
- asteptam prea multe de la stat

Sincer suntem mai rau decat "sclavii pe plantatie". Cum de multe persoane fara prea multa scoala au realizat atatea. Raspunsul este destul de simplu au riscat, au avut o educatie venita din alta parte... "scoala vietii" .
Internetul ne ofera o solutie perfecta pentru publicitate, vanzari, servicii, putem incarca regulile din viata de zi cu zi. Aici totul devine mult mai usor TREBUIE DOAR SA VREM. Aici toti suntem egali si putemm fii oricine dorim. Nu se tine cont: cat de frumos/a esti sau cat de inalt sau de cati bani ai in buzunar. TOTI SUNTEM EGALI.
Cum in Romania doar internetul este singura solutie, de ce sa nu profitam. Doar ce nabia, altii si asa profita la maxim de pe urma noastra.

Chiar poti sa faci ceva cu viata ta....
[Citeste mai mult...]

vineri, 24 iunie 2011

Banner Exchange, trafic, bani pe net

- 0 comentarii

Cum sa construiesti trafic folosind Banner Exchange?



Pagina aceasta iti va arata cum sa incepi sa produci trafic cu ajutorul unui Banner Exchange complet GRATUIT! In timp ce multe site-uri primesc o mica crestere a traficului din partea unui Banner Exchange, este posibil ca acesta sa fie mai mare decat in cazul motoarelor de cautare.

Ce este un Banner Exchange?

Un asemenea serviciu intermediaza intre proprietarii multor site-uri afisarea pe baze de reciprocitate a bannerelor acestora. Un Banner Exchange va plasa in mod aleator bannerul tau pe o pagina a unui alt site membru al aceluiasi serviciu. In schimb pentru acest beneficiu va trebui sa afisezi bannerul serviciului in site-ul tau. Unele servicii au o rata de afisare a bannerului tau de 2:1 (pentru doua bannere ce se afiseaza in site-ul tau, bannerul tau este afisat o singura data), in timp ce exista servicii chiar si cu o rata de 1:1.

Ce face ca aceste servicii sa fie atractive este posibilitatea ca site-ul tau sa inceapa sa primeasca trafic din partea lor imediat. De asemenea este atractiv faptul ca de detaliile referitoare la urmarirea numarului de afisari ale diverselor bannere se ocupa acelasi serviciu.

Cum sa produci mult trafic din partea lor?

Acesta este punctul in care multi oameni se opresc. Participa la un singur Banner Exchange. Creaza un banner frumos. Si apoi asteapta traficul. Sa faci doar atat este bine, dar nu va produce niciodata o multime de vizitatori. De exemplu, chiar daca ai un banner extraordinar si care aduce un vizitator la fiecare 10 afisari, totusi ai 1/10 din totalul traficului tau. Si nu este de ajuns. Pentru a produce mult mai multi vizitatori, trebuie sa te gandesti putin...

Iata secretul: participa la mai multe servicii Banner Exchange si in special la acelea care iti dau credit cand alti oameni participa la Banner Exchange plecand de la site-ul tau.

Cele mai multe servicii de acest fel iti dau un credit de 10% din bannerele afisate de acesti oameni.. Deci, cand cineva care are 1.000 de vizitatori pe zi participa la un asemenea Banner Exchange plecand din pagina mea, voi primi credit pentru 100 de vizualizari pe zi ale bannerului meu... Si totul in mod automat!

Site-rile pe care le incerc si sunt multumit de ele:

Trafic nelimitat.







[Citeste mai mult...]

sâmbătă, 18 iunie 2011

Vrei sa faci bani de acasa??? Citest 10 reguli

- 0 comentarii
Frica sau nestiinta?
Suna putin cam ciudat dar multi dintre noi abandoneaza o idee sau un proiect inainte de-al incepe.
Mai mult de atat ne este frica de consecinte.
De la o mica conversatie cu un amic am ajuns la amenzi, judecata drepturi de autor. Internetul este atat de mare si plin de informatie incat toti avem dreptul. Nu o sa iei amenda daca te inspiri, sau rescri un articol cap coada si mai presus de ata link-ul este precizat. Cate melodii sunt plagiate si realizeaza profituri imense?

10 reguli de la care sa nu te abati



Regula numarul 1: Nu iti schimba ideile

Niciodata, dar absolut niciodata, sa nu asculti ideile altor persoane cand vine vorba de un proiect aflat la inceput. Cand te lovesc gandurile creative deja ai o imagine de ansamblu despre cum va trebui sa arate produsul finit. Acele idei trebuiesc duse pana la capat fara a suferi mari schimbari. Orice idee venita din afara iti va schimba atitudinea si modul de gandire, iar in scurt timp iti va creea o stare de nesiguranta ce te va face sa devii un bezmetic care nu stie de unde sa inceapa si unde sa termine cu toate ca ideea ta parea atat de buna cand ai pus-o pe foaie.


Regula numarul 2: Ignora criticile si sfaturile agresive venite de la necunoscuti

Romanii (pentru ca vorbim strict de online-ul romanesc), se dau mari experti in orice. Daca ii lasi sa te afecteze prin ceea ce spun atunci vei avea o mare problema. Multi nu realizeaza ca majoritatea criticilor tari in gura sunt niste copilasi retarzi care se afla in spatele monitorului si ale caror mari realizari se calculeaza in numarul de fraguri facute pe de aztec.


Regula numarul 3: Primul tau proiect online are cele mai mari sanse sa fie un rateu

Pentru ca nu ai experienta. Pentru ca vei face greseala sa te panichezi cand vezi ca rezultatele nu apar atat de repede cum iti imaginai si lumea se uita la ceea ce ai facut si va spune “ia uite, inca o porcarie”. Pentru ca partenerii cu care (probabil) pornesti la drum au o alta idee de ansamblu si va veti innebuni angajatii cu cererile de a modifica tot ce s-a facut pana atunci. Pentru ca un proiect online are nevoie de promovare pe nisa potrivita iar la scoala nimeni nu te-a invatat cum sa testezi sursele de trafic si metodele de monetizare. Pentru ca foarte putini oameni sunt in stare sa faca un cacat sa arate ca un ghiocel si sa vanda 20 de buchete pe zi. Si vei ramane fara banii pe care voiai sa ii investesti. Afacere inchisa. Am trecut prin asta, am simtit-o pe pielea mea si stiu cum e.

Regula numarul 4: Nu investi bani in ceva ce deja exista din plin pe piata

Desigur exista si unele exceptii care au avut succes datorita unor oameni ce si-au urmat propriul drum cu toate ca au existat numeroase critici la adresa ideilor pe care le aveau. Dar nu va apucati sa faceti 20 de copii Twitter sau Digg pentru ca o dati in penibil.

Regula numarul 5: Nu exista parteneriat egal daca nu contribuie toata lumea cu bani

Se da un exemplu. Sunt 3 parteneri intr-un proiect. Unul vine doar cu ideile, altul cu banii si altul cu mijloacele tehnice necesare. Chiar daca proiectul se bazeaza pe idei, intr-un final cei care dau banii au ultimul cuvant de spus. Indiferent de intelegerea pe care au avut-o la inceput. Si cand se va intampla ca o idee sa nu fie asa productiva cum se credea or sa inceapa discutiile de genul “ti-am zis eu ca era mai bine sa facem altfel asa ca data viitoare facem ca mine”. Oricum angajatii il vor asculta pe cel care ii plateste, asa ca nu va faceti iluzii ca doar cu ideile voastre veti avea aceeasi putere in firma.

Regula numarul 6: Consumatorul roman este atipic de restul lumii

Asa ca nu luati de bune toate explicatiile gigantilor din alte tari. Da, sunt sfaturi extrem de utile dar nu se aplica toate pentru Romania. Testati piata de aici si invatati cum gandeste consumatorul roman si ce metode de plata are la dispozitie. Sunt foarte multi factori ce ne diferentiaza de restul lumii si va trebui sa fiti constienti de toti acesti factori.

Regula numarul 7: Si expertii gresesc

Iar multi considera ca parerea lor e decizia suprema si o urmeaza fara sa stea pe ganduri. Dar un expert in vanzari de electronice nu va fi neaparat expert si in vanzarile de content adult spre exemplu. Asa ca tineti cont si de respectivele “amanunte” cand plecati urechea la ce va spun altii.

Regula numarul 8: Duceti-va la conferintele despre online

Si veti avea ocazia sa cunoasteti oameni din acelasi domeniu ca si voi. Din pacate greseala multora este ca [virgula] considera aceste conferinte o modalitate de a cunoaste oameni cu care pot face afaceri intr-un viitor apropiat si de a “fura” cate un sfat de la ei. Ei bine nu sfaturile lor conteaza atat de mult cat posibilitatea de a le vedea carisma si modul de a gandi. Aveti mai mult de castigat daca puneti cap la cap informatia dobandita de la toti oamenii pe care ii admirati si gasiti numitorul comun ce i-a facut sa se impuna in fata concurentei. Indiferent de varsta pe care o aveti, modul vostru de a gandi se schimba in permanenta in functie de anturaj si mediul in care traiti. Decat sa cersiti un sfat de la fiecare “guru” mai bine va antrenati mental sa puteti gandi si voi intr-un mod asemanator dar in acelasi timp unic.

Regula numarul 9: Think outside the box

Este un termen folosit mult prea des in ultima vreme dar este cel mai util sfat de viata pe care il puteti primi. Decat sa te apuci sa copiezi 100 de idei ale altor persoane mai bine stai degeaba ani de zile si o coci pe a ta pana iese ceva bun. Nu te grabeste nimeni si astfel vei avea timp sa iti strangi toate resursele necesare pentru a duce treaba pana la capat.

Regula numarul 10: Regulile exista ca sa fie incalcate


Si cand este vorba de profit le vei incalca pe toate cu timpul. Chiar si cei care au impus aceste reguli au facut magarii la viata lor. Te arata lumea cu degetul ca faci SEO Spam? Te simti prost? Iti aduce bani aceasta manevra? Deci te simti prost cu bani in buzunar. Oare gigantii din industria adult mai pot dormi noaptea cand iti ofera un trial de $1 pentru 2 zile iar apoi, daca esti neatent, te taxeaza automat cu $30 pe luna? Intr-adevar este mai bine sa castigi bani cat sa mananci pateu pe paine zi de zi dar sa fii “curat”, decat sa mananci la restaurante de lux si sa te doara fix in pix de toate grijile vietii?


[Citeste mai mult...]

marți, 14 iunie 2011

Un site curat si bine facut

- 1 comentarii
Pe tot internetul gasim tot felul de tutoriale si metode de a realiza un site asa cum trebuie.
Sunt cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont:


Domeniul.

Domeniul este numele ce apare dupa www.
Exemplu :  www.exemplu.ro -- exemplu.ro este domeniul.
Alegerea domeniului trebuie sa aiba de multe ori legatura cu site-ul, cu nisa de activitate.
Este de preferat sa nu apara cu liniuta cu punct sau despartit. Cea mai buna solutie este imbinarea a doua cuvinte.
Exemplu : eMag -- electronic magazin -- magazin electronic.
Eu nu am avut nici o solutie convenabila si a trebuit sa-l iau cu liniuta. Dar acest site este unu gratis oferit de google nu se ia in calcul.

Site-ul

Prima grija la un site este nisa de activitate si clasa de persoane la care este supus.
Designul trebuie sa fie unul fresh si aranjarea tuturor elementelor componente in asa fel incat sa poata fi gasite foarte usor.
Exemplu : Nuu pot adauga meniul in josul paginii.
Culorile de multe ori este bine sa le folosim pe cele din logo, formele geometrice de asemenea.
Exemplu : Am un logo rotund si totul va fi realizat cu forme patrate si unghiuri la 90 de grade, destul de gresit.
Nu folositi mai mult de 3 fonturi pe un site. Nu adaugati foarte multe reclame pe prima pagina.
De ce? Pagina se va incarca foarte greu, contactul tau cu utilizatorul va fi incetosat doarece tot interesul este aplecat asupra reclamelor sau flash-urilor.

Exemplu : Sunt un om de vanzari si am un magazin online. Prima mea pagina este plina de reclame, de flash-uri, mai rau decat o sorcova. Utilizatorul nu va mai fi concentrat pe ce vand, privirea ii fuge in toate directiile, ori va fi interesat de o reclama ori va renunta.

Oriunde cu maxin 3 clicuri. E o forma de exprimare pe care o folosesc foarte des in webdesign. Daca avem un meniu stufos ne vom plictisi potentiali clienti, prieteni, utilizatori.
Trebuie structurat incat din 3 clicuri sa poate ajunge acolo unde doreste. Un script de cautare este mai mult decat binevenit pe site. O pagina de contact si una de home.

Nu prelungiti prima pagina la infinit, devine plictisitor.
Exemplu : Sunt unele site-uri care vand anumite carti si tutoriale pentru a te invata pe tine cum sa vinzi acelasi lucru mai departe, 'acordami 5 minute din timpul tau pretios si citeste cele ce urmeaza" Numai prostii!!
Creca fiecare dintre voi a dat peste un site de genul. Ideea a fost geniala si chiar profitabila, dar de cel ce a inventato.

Hosting-ul.

Serverul sau computerul unde sunt tinute toate fisierele site-ului. Poate fi din romania sau international. Depinde de domeniu si de site. Daca este unul romanesc de preferat sa cumparam un hosting din romania, va merge mult mai repede.
Spatiul de stocare si toate celelalte facilitai pentru inceput pot fi cat mai minime.

Bussines.

Nici un site nu il putem sa il transformam intr-o afacere direct. Doar cu o investitie destul de mare sau un magazin online. Dar de obicei romanul este foarte sceptic si ii este cam frica sa foloseasca cartile de credit online.
Ideea este in felul urmator: distribui un lucru gratis si banii vin din alte surse.

Exemplu : Eu distribui informatie si castig banii din reclame.
Exemplu : Urci poze, programe free si orice altceva pe hostinguri de fisiere iar ei te platesc la un anumit numar de download.
[Citeste mai mult...]

duminică, 12 iunie 2011

Ce trebuie sa contina un site

- 0 comentarii
Daca ai ajuns sa citesti acest post inseamna ca doresti sa faci bani usor si simplu. Ei bine prietene tin sa te anunt ca butonul rosu nu exista.
Pentru a face cu adevarat bani pe internet este nevoie de munca.

Acum sa nu intelegem munca fizica, avem nevoie de cunostinte sau de o pasiune pe care o putem transfotma in banii.


Ca sa putem incepe mica noastra afacere online avem nevoie de un site.

1.Site-urile sunt compuse din 3 lucruri:

- domeniu
- hosting
- site-ul propriu-zis

Sunt destule firme daca putem sa le numim asa pe internet care ne ofera tot ce avem nevoie sa realizam un site fara cunostinte de programare. Ei ofera cateva servicii si produc profituri imense.

2.Nisa 
 
Nisa sau tipul de site, dar trebuie sa tinem cont si de clasa sociala. Poate fi de la un site de muzica, filme, poze, socializare, servere de joc, programe.

Exemplu : Realizam un blog foarte simplu cam ca acesta dar nisa de activitate poze. O sa avem nevoie de un aparat foto bunicel si de putina pasiune. Si vom fotografia de la scoarta de pom pana la pietrisi.... sunt atatia care au nevoie in design de fel de fel de poze.

3.Rating

Cel mai important este ratingul, daca avem utilizatori o sa avem si bani nimic mai simplu.
Pentru a urca in paginile de la google cat mai sus, avem si noi nevoie la randul nostru de publicitate.
Dar o vom face gratis.

Backlink este linkul tau postat pe alt site. Asa ca o sa postam comenarii pe tot felul de bloguri cu linkul nostru forumuri, site-uri de anunturi si multe altele.. dar trebuie sa avem grija sa avem si permisiunea de a ne face reclama. Pe multe dintre bloguri este destul de simplu deoarece la un comentariu poti sa precizezi si linkul tau.
Mai sunt si PTC dar va trebuie sa investesti bani sau prea mult timp pentru a strange ceva centi sau schimbul de linkuri.
[Citeste mai mult...]

vineri, 10 iunie 2011

Utilizatori, rating, bani online

- 0 comentarii
Afacerile online apar ca ciupercile dupa ploaie si multe dintre ele chiar supravietuiesc.

In fiecare zi sute de milioane de oameni de pe tot globul i-si cumpara un computer si tot atat de multi sunt adaugati internetului.
Cu o piata asa de mare in continua crestere afacerile de pe internet se dezvolta aducand un profit imens.

Loc exista pentru multi dintre noi care vrem o afacere modesta sau independenta financiara.

Pe internet totul se invarte in jurul rating-ului, odata realizat banii vin de la sine.

De la reclame, site-uri de socializare, servere de tot felul pana la simplele pagini de prezentare.

Vom vorbi despre fiecare in parte in urmatoarele posturi.

La mare cautare magazinele online.
[Citeste mai mult...]

Bun venit !

- 1 comentarii
Pentru inceput un calduros salut.
In viitoarele postari o sa vorbim despre bani.
Ce avem nevoie si cum putem sa castigam bani online.
[Citeste mai mult...]
 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .