miercuri, 20 februarie 2013

Ghiduri de dating online



Cum sa faci bani online foarte usor.

Pasul 1

 Downloadati sau ( cumparati ) ghiduri de dating online (ebook-uri , seminarii, videouri) . Este esential sa ne concentram atentia pe cartiile care in general duc spre SEX, obtinerea sexului in urma ghidului si prin intermediul site-urilor de dating. Rasfoitiile si rezumati-le inr-o carte electronica de maxim 5 pagini . Cu cat are mai multe pagini cu atat rata de cumparare va scadea .

Pasul 2

 Faceti rezumatul in asa fel incat sa specificati site-urile de dating care au functionat cel mai bine pentru dumneavoastra si cu metodele alese de tine. Adauga doua dintre siteurile afiliate la inceputul si la sfarsitul ghidului.

Pasul 3 ( crucial )


 Punere pur si simplu a cartii pe net cu titlurile " Cum sa obtii sex online" sau " Cum sa gasesti femei excitate online" vei fi banat cea ce nu dorim. Site-urile de Torrent urasc chestiile acestea gratuite.Deci pentru a combate acest lucru , modificati titlul si descrierea ceva in gen : " $3997 Underground Online Dating Guide - Only sold to 10 people " - sau orice variatie de genul acesta. Pur si simplu vrei ca lumea sa vada ca, ghidul nu era gratis si costa o gramada de bani pentru a-l cumpara. Nu uitati sa va puneti un nickname gen "Mr.Playboy"


Pasul 4

   Incepeti sa "sheruiti" cartea pe internet, pe torrente, pe forumuri , pe alte siteuri gen warez , rapidshare si multe altele.

Pasul 5

 Modificarea sau rearanjarea a catorva fraza din carte , apoi schimbati titlul in ceva diferit . Continutul de baza si linkul afiliat ramane acelasi apoi repetati Pasul 4.

Pasul 6

 Pasul 5 si 4 cateva zile la rand.

Pasul 7

Dati cautare pe google. Gasiti cele mai bune site-uri care platesc si apucati-va de facut bani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .