sâmbătă, 22 iunie 2013

Ce să nu faci, bani si Adsense


În continuare voi enumera greșeli pe care ar trebuie sa le cunoașțeti în prevenirea, de a lua ban la contul dvs. Adsense. Aceste sugestii sunt în special pentru acele persoane care ar dori sa trișeze.

Prima greseală.
Clicurile constante de la aceeași adresă IP. În cazul în care în fiecare zi pe site-ul dvs. merg la intervalele aceeași adresă IP, nu este bine. Mai ales în cazul în care același IP fac clic pe un anunț specific de la Google pe zi.

A doua greșeala.
Atunci când clic-uri pe anunțurile Google sunt efectuate nu de utilizatori reali și de un robot. Aceste clicuri imediat sunt depistate si probabilitatea de a obține prima plata se reduce la zero.

Cea de a treia greseala.
Vizitatorii site-ului dvs. constau doar din roboti. Pe site trebuie să fie si un număr de utilizatori normali, care sa vizualizeze paginele, și care sunt interesați de conținutul site-ului. În cazul în care procentul de utilizatori reali este 25% - satisfăcătoare, în cazul în care 50% este bun.

A patra greșeală.
Aceasta este numai vizualizari din accesuri CAP la site sau banner diverse care atârnă pe paginile site-ului.

A cincea greșeală.
Mai mare CPC, mai mare costul pe clic. Dar nu trebuie să depășească CTR de peste 2%. Există cazuri în care CTR de 10% pare normal, acesta este atunci când un vizitator face o mulțime de treceri pe site-ul dvs.

 A sasea greșeală .
Fără schimb de trafic... și acest lucru este pedepsit de google.

Și cel mai important : nu te lăudă niciodată că ai facut sute de dolari cu Google Adsense!!!!

3 comentarii:

  1. Bune sfaturi... dar chiar se fac bani cu adsense

    RăspundețiȘtergere
  2. un blog in care intradevar poti sati facii bani si saituri care te si plateste prin paypal http://ttop5ptc.blogspot.ro/2015/11/top-5-ptc-cele-mai-bune-saituri-de-face.html

    RăspundețiȘtergere

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .