luni, 27 iulie 2015

Cum sa scri un articol si sa faci bani cu Adsense

Dupa cum marea majoritate stim, continutul unui articol este totul. Atat un continut bine scris cat si unul unic va face diferenta in indexatea de catre google. O buna indexare a unui articol duce la crestera vizitelor si direct proportional la conversii. Binenteles ca bani facuti din Adsens tin de mult mai multe lucruri, de la pozitionarea reclamelor pana la marimea lor etc. (poate intr-un alt articol voi evidentia cateva aspecte de pozitionare si cateva exemple din experienta mea cu Adsense).

Ce sa nu faci (google stie ce ai facut)

Niciodata sa nu copiati articole intregi de pe alte siteuri si le adaugati pe propriul site. Cel mai bun lucru ar fi, sa gasiti cel putin trei articole aproape la fel si sa faceti un rezumat.

Ce ar trebui sa faci

Foloseste cuvintele din titlu de cel putin patru sau cinci ori in continutul arricolului tau. Foloseste mai multe titluri si subtitluri h1, h2, etc.

O buna sursa de indexare pentru articolele tale este si google +. Din propria experienta pot spune ca unele articole sunt mai bine indexate in google + decat pe propriul blog.

Pentru a putea face bani multi cu Adsens trebuie sa ai rabdare si cel mai important sa nu dai clic pe propriile articole.

Din experienta mea cu Adsense si banii facuti din Adsense cu un blog am ajuns la concluzia ca este mai bine pentru unele articole sa nu scri chiar tot. Lasa vizitatorul sa mai caute informatie si daca google iti ofera o reclama relevanta de ce nu si un clic, adica ceva bani la tine in buzunar. Stiu ca te gandesti ca acel vizitator nu se va mai intoarce la tine pe site. Dar depinde enorm de mult de tipul de site si de nisa abordara. Atat timp cat a venit de pe google va veni iar si iar.

Scrierea articolele si adaugarea reclamelor de la Adsens pe site pot fi o sursa frumusica de venit suplimentar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .